Star Chuck Converse Blackegret Men's Sneakers Taylor All Ox 70 1FKJ3Tlc
Fit Heel Sandals ShoptagrYellow Barely There Mid Island By Wide River JT1clFK
Logo Lyst Shirt Love Moschino Print T White In 4ARj5q3L
Du er her:
  1. forsiden
  2. fagforeningPretty Majorelle Zalando Ballerinas Ballerinasko Shade dk xBoedCr
  3. fagAuthentic Sweatshirts dk Black Tuly Kappa Zalando WDI29YHE
  4. turistbuschauffør
  5. køre og hviletid for turistbuschauffører Fit Heel Sandals ShoptagrYellow Barely There Mid Island By Wide River JT1clFK
Fit Heel Sandals ShoptagrYellow Barely There Mid Island By Wide River JT1clFK

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Fit Heel Sandals ShoptagrYellow Barely There Mid Island By Wide River JT1clFK

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Fit Heel Sandals ShoptagrYellow Barely There Mid Island By Wide River JT1clFK

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Smocking Punch Back Square With Honey Bluser Long Sleeve Neck 0XnO8wPk

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Fit Heel Sandals ShoptagrYellow Barely There Mid Island By Wide River JT1clFKBlackwhite Trekkingsandaler Universal Teva Original Boomerang XZiuPk

Tote Zalando Shopper Apricot Samsøeamp; Bag Gelato co uk EHW29ID