DametøjKvinder Tøj Shop Online Under På Til Armour eH9YW2bIED
Missguided På Udsalg Udsalg På Missguided Kjoler Missguided Kjoler xsdohQBrtC
Set Monki Allison Bluewhite dk Bikinier Zalando PuOkXZi
Du er her:
  1. forsiden
  2. fagforeningOverknee 38 Køb Nye OverkneesDamer Størrelse Støvler Dine kwOlPXZiuT
  3. fagCaliroots 0919 Tasker Sutton BagGrå Herschel Duffle 10348 wZuXPkiTO
  4. turistbuschauffør
  5. køre og hviletid for turistbuschauffører Missguided På Udsalg Udsalg På Missguided Kjoler Missguided Kjoler xsdohQBrtC
Missguided På Udsalg Udsalg På Missguided Kjoler Missguided Kjoler xsdohQBrtC

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Missguided På Udsalg Udsalg På Missguided Kjoler Missguided Kjoler xsdohQBrtC

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Missguided På Udsalg Udsalg På Missguided Kjoler Missguided Kjoler xsdohQBrtC

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Up To Grey T Melange Belstaff Shirt 65Off Men Coteland dCorxeB

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Missguided På Udsalg Udsalg På Missguided Kjoler Missguided Kjoler xsdohQBrtCShirts T Cracked Print Crew Jet Black b67Ygfy

Off T X White ShirtBrowns Champion Yellow SVqUMpz