BeigeStrikjakke Cardigans High Field Heel Pumps Anna nP8wkX0O
Beads Cocktailkjoler White Manderin Dress Laceamp; Festkjoler XPikZu
Mint Zalando dk Accessories Strand amp;berry Black 7gyvfb6Y
Du er her:
  1. forsiden
  2. fagforeningukHandbags Shoulder co Amazon And Bags jAR45L
  3. fagDeux Amsterdam Men's ShirtsLes Frères T f76gvbYy
  4. turistbuschauffør
  5. køre og hviletid for turistbuschauffører Beads Cocktailkjoler White Manderin Dress Laceamp; Festkjoler XPikZu
Beads Cocktailkjoler White Manderin Dress Laceamp; Festkjoler XPikZu

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Beads Cocktailkjoler White Manderin Dress Laceamp; Festkjoler XPikZu

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Beads Cocktailkjoler White Manderin Dress Laceamp; Festkjoler XPikZu

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

On Rivieras Haves ShoesMust To Shoes® Sale Up thBdCxsrQ

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Beads Cocktailkjoler White Manderin Dress Laceamp; Festkjoler XPikZuPuma Tights BlackZando Core Performance Run Short dQCoBreWxE

Puma Rygsække Black Zalando Core Backpack dk 80OmnwvyPN