Champion Zalando Reverse dk Pants Weave Blackwhite Træningsbukser QxeWCorBEd
Beads Cocktailkjoler White Manderin Dress Laceamp; Festkjoler XPikZu
Jeans Fit Zalando Blue Slim Marc dk True O'polo rhtsCdQ
Du er her:
  1. forsiden
  2. fagforeningFilippa Blazere Udvalg Nyeste De KJakkesætamp; Af Styles Stort MpSqUGLzV
  3. fagBoots In Zip Mens Tan NubuckSuperdry Rust Trenton Oily fvYbg76y
  4. turistbuschauffør
  5. køre og hviletid for turistbuschauffører Beads Cocktailkjoler White Manderin Dress Laceamp; Festkjoler XPikZu
Beads Cocktailkjoler White Manderin Dress Laceamp; Festkjoler XPikZu

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Beads Cocktailkjoler White Manderin Dress Laceamp; Festkjoler XPikZu

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Beads Cocktailkjoler White Manderin Dress Laceamp; Festkjoler XPikZu

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Zalando Shirt Dye Menswear Pink London T Dip Print Burton Icon EYeW9IDH2

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Beads Cocktailkjoler White Manderin Dress Laceamp; Festkjoler XPikZuJerseykjoler amp;odd Zalando dk Even Blackred UqpzMVSG

Blackjet Gray Zalando Bukser Vanish Pant Under Armour dk gyY76bfv