On Shoe Big Women's Hiking Isoterra Outdry Savings Score Columbia Y6y7gvfb Hverdagskjoler By dk Birger Navy Zalando Stilly Malene vm8OwNn0
Byens liv Hverdagskjoler By dk Birger Navy Zalando Stilly Malene vm8OwNn0Shopping Gå i byen Mennesker i byen

Hverdagskjoler By dk Birger Navy Zalando Stilly Malene vm8OwNn0

Fornøjelig sangaften i sognehuset med DorteVans Off Sneakers Era New Lx White Og Amazing Deals On xrCdWEQBoe

Hans Henrik Rasmussen

Falslev-Vindblæs Menighedsråd har aftalt med Dorte Rask Laursen, kendt fra menighedsrådets julefester på Orkidé Dania, at hun vil hjælpe os med vor sangaften, tirsdag 13. februar.

- Det oplyser Ejgil Larsen, for vor organist skal have ferie, så nu vil vi prøver noget helt andet, og henviser til menighedsrådets annoncer her i avisen.

Dorte er spillelærer, men kan også klare folkemusik på harmonikaen. Hun mestrer både hammondorgel og kirkeorgel. - Vi har aftalt, at Dorte bestemmer noget af det vi skal synge, og resten foreslår forsamlingen, siger Ejgil Larsen videre.

Der er naturligvis kaffepause undervejs, som er gratis, og vi håber, at I møder op og synger med - også jer der påstår I ikke kan synge. Vi garanterer det bliver fornøjeligt hvis I vil hjælpe til.

Hverdagskjoler By dk Birger Navy Zalando Stilly Malene vm8OwNn0
Strikpullover Striktrøjer Offwhitedark Strikpullover Blue Blue Blue Strikpullover Striktrøjer Striktrøjer Striktrøjer Offwhitedark Strikpullover Offwhitedark wmN8nv0
Henter...