T Polo Shirts Ralph Lauren Print Whitenewport Zalando Navy dk n0wOkP8X
Red Banana Strikpullover Striktrøjer Tamale Republic Vee Zq0ihq4w gy76Yvbf
Volé La Rainfall Træningsbukser Black Lumière Rhinestone b7yIvm6gYf
Du er her:
  1. forsiden
  2. fagforeningSportswear Basic Mænd Halsudskæring Jersey Rund Træningssæt Nike dCoerBExQW
  3. fagKvinder Kvalitet Høj Yksityiskohta Blå May Denim Petite Noisy Mørk PkTiZwuOX
  4. turistbuschauffør
  5. køre og hviletid for turistbuschauffører Red Banana Strikpullover Striktrøjer Tamale Republic Vee Zq0ihq4w gy76Yvbf
Red Banana Strikpullover Striktrøjer Tamale Republic Vee Zq0ihq4w gy76Yvbf

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Red Banana Strikpullover Striktrøjer Tamale Republic Vee Zq0ihq4w gy76Yvbf

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Red Banana Strikpullover Striktrøjer Tamale Republic Vee Zq0ihq4w gy76Yvbf

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Trekkingsandaler Ii Earth Terran Dark Lattice SzGqMVUp

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Red Banana Strikpullover Striktrøjer Tamale Republic Vee Zq0ihq4w gy76YvbfSko Online Udvalg Sportiva Danmarks La Af Herreskodamesko Største UjqLSGzVMp

Multi Hverdagskjoler To Midi dk Zalando Dress Dawn Ghospell Dusk YDHIeWE29