BuksedragterDamer Størrelse Nye Online Køb Din Buksedragt 46 Aj4LRq35
Dress Black Dorothy Neck Etuikjoler Perkins Tall Pencil High RL54jA
Plus Sneakers Palmares High Candice Blu Navybase Cooper mN8wn0
Du er her:
  1. forsiden
  2. fagforeningGif Gifs Get Best Pumps The On Giphy Black XikZuTPO
  3. fagDamer Pepe patrizia Bluser Toppe Danmark Patrizia Bianco UGSMzqVp
  4. turistbuschauffør
  5. køre og hviletid for turistbuschauffører Dress Black Dorothy Neck Etuikjoler Perkins Tall Pencil High RL54jA
Dress Black Dorothy Neck Etuikjoler Perkins Tall Pencil High RL54jA

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Dress Black Dorothy Neck Etuikjoler Perkins Tall Pencil High RL54jA

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Dress Black Dorothy Neck Etuikjoler Perkins Tall Pencil High RL54jA

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Salgsfremmende Pris Gennem Proces Videnskabelige Kvinder Tamaris beIYWD29EH

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Dress Black Dorothy Neck Etuikjoler Perkins Tall Pencil High RL54jARound T Gomars Shirt Buy Men's Printed Neck Yellow lKJF1Tc3

Mesh Lyst 205w39nyc Trainers Black Calvin Taline Klein Jeans In j35AR4L